Sikkerhedslåse

12 34 56 78

Sikkerhedslåse i Tønder

Uanset om det er et privat hjem, en institution eller en virksomhed, er tryghed og sikkerhed yderst vigtigt. Det kan du opnå med en professionel sikkerhedslås, der bedst muligt sikrer dit hjem eller din butik mod tyven. Hos Låsesmed Tønder arbejder vi kun med anerkendte og forsikringsgodkendte sikkerhedslåse, så vi kan garantere dig den optimale kvalitet og beskyttelse. 

FOREBYG INDBRUD MED LÅSE

Mange danske hjem er ikke sikret optimalt mod indbrud, blot fordi låsene er slidte eller svage. Derfor er det en rigtig god idé at få undersøgt din lås og få udskiftet den. Således gør du dit for at undgå indbrud. 

 • Forsikringsgodkendte låse

 • Mekaniske og elektriske løsninger

 • Akut reparation og omkodning

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Hvordan sikrer jeg bedst mit hjem mod ubudne gæster?

  Du kan sikre dit hjem mod tyve ved at montere én eller flere gode låse på hjemmets yderdøre. Har du mere end én lås, gør du det sværere for tyven at bryde ind, og derfor er det en god idé at supplere hovedlåsen med en anden stærk lås. 

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber ny lås?

  Som udgangspunkt skal du være opmærksom på tre ting, når du vælger en ny lås. Den skal først og fremmest kunne låses fra begge sider. For det andet skal den være borebeskyttet, og for det tredje bør den have høj dirke- og kopieringssikkerhed. Spørg endelig til råds, når du er på udkig efter en sikker lås. 

 • Kan I også montere sikkerhedslåse på terrassedør og vinduer?

  Vi monterer naturligvis også sikkerhedslåse på terrassedøre, vinduer samt kælderdøre. På den måde hjælper vi dig med at sikre dit hjem optimalt mod tyven.